Conform O.U.G. 34/2014, art. 9 (1), Clientul are dreptul de a se retrage unilateral din contractul încheiat la distanta sau în afara spațiilor comerciale, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv; Clientul suportă costurile directe legate de returnarea produselor.

„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 în ceea ce priveşte contractele la distanţă furnizarea de produse confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. 

In conformitate cu art. 11 din Legea 449/2003, consumatorul poate solicita in cazul lipsei conformitatii, in primul rand repararea produsului, iar daca repararea nu este posibila, aducerea la conformitate se face prin inlocuire. Daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile se restituie contravaloarea produsului.

Returul produselor realizate la comanda se face conform legii OUG34/2014 si a Ordonantei nr 130/2000, doar in cazul unui defect de fabricatie sau o neconcordanta intre comanda realizata si produsul livrat.

Restituirea contravalorii produselor returnate se va efectua în termen de maxim 14 zile calendaristice de la data la care suntem informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract conform OUG 34/2014;

Solarled.ro se obliga sa returneze suma achitata de client, prin tansfer bancar (in contul clientului), imediat ce toate conditiile de mai sus au fost indeplinite, in cel mult 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

 

Returnarea produsului sau produselor se va efectua de catre client prin oricare varianta de livrarea (Curierat, Posta,…)

Produsele vor fi returnate catre solarled.ro prin intermediul unei firme de curierat pe care o alegeti dvs si o solicitati dvs .De asemenea se poate returna si prin Posta Romana dar trebuie specificat livrare la sediul firmei NU in oficiu postal! (de specificat acest lucru).

 

Adresa pentru retur este:  Str. Liberatii , Nr 178, Glina, Judetul Ilfov

 

Suma de bani restituita pentru retur nu va include si cheltuilile de transport (daca exista).

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).

 

Restituirea valorii comenzii se va face exclusiv in contul bancar indicat de client.

Daca doriti sa returnati un produs, va rugam completati formularul de mai jos.

 

 
Product added to wishlist
Product added to compare.